Forum

Notifications
Clear all

GoPro Topic

Page 8 / 8
Roebar
(@roebar)
Member

@leto-the-mandorine 

Kun je dan niet beter wachten tot de 15 met Hypersmooth 8.3?
Ik had begrepen dat je dan in het epicentrum van een aardbeving met de kracht van 10 op de schaal van Richter een filmpje kan maken zonder dat het opvalt dat er een aardbeving is.

😆

ReplyQuote
Posted : 11/04/2022 5:00 pm
Leto and Lantern reacted
Lantern
(@lantern)
Illustrious Member Admin

Gisteren is de nieuwe GoPro Hero 11 Black gelanceerd !

Bron: GoPro HERO11 Black - GoPro Blog

Belangrijkste kenmerken van de GoPro HERO11 Black

 • Zeer veelzijdige beeldverhouding 8:7

  Zeer veelzijdige beeldverhouding 8:7
  De 8:7 beeldverhouding legt meer van de scène vast in elke opname. De extra hoogte maakt het perfect voor het maken van extra hoge 9:16 verticale opnamen of elk ander formaat dat je nodig hebt voor elk social media platform met minder bijsnijden met behulp van de GoPro Quik app of andere bewerkingssoftware. Met de app kun je inzoomen op de beste delen van je video's om hoge-resolutie punchouts van de actie te maken terwijl je de rest wegknipt. Dit veelzijdige formaat is ook zeer geschikt voor foto's: u kunt de beeldverhouding gemakkelijk wijzigen en andere aanpassingen doen om uw opnamen te verfijnen nadat u ze hebt gemaakt.

 • Ongelooflijke beeldkwaliteit

  Ongelooflijke beeldkwaliteit
  Met 5.3K video die 91% meer resolutie biedt dan 4K en een ongelooflijke 665% meer dan 1080p, legt HERO11 Black de actie vast met scherpe details en een filmische beeldkwaliteit. Een waterafstotende lenskap helpt zelfs lensflare en andere artefacten te elimineren om je foto's en video's nog verbluffender te maken.

 • Hoge resolutie foto's + video's, hoge beeldsnelheid

  Hoge resolutie foto's + video's, hoge beeldsnelheid
  De nieuwe beeldsensor van HERO11 Black verhoogt de fotoresolutie tot een ongelooflijke 27MP en levert 5.3K60 video met verbazingwekkend vloeiende bewegingen. Je kunt ook prachtige foto's tot 24,7MP maken van favoriete opnamen uit je video's met behulp van de GoPro Quik app. Bovendien kun je 2.7K240 video opnemen die je kunt afspelen in 8x slo-mo om details vast te leggen die op normale snelheid niet te zien zijn.

 • Emmy Award-winnende HyperSmooth stabilisatie

  Emmy Award-winnende HyperSmooth stabilisatie
  HyperSmooth is nog nooit zo goed geweest. En nu heeft het een enorme prijs gewonnen voor zijn waanzinnig vloeiende beelden - een Emmy 2021 voor In- Camera Sensor en Software Stabilisatie. HyperSmooth 5.0 legt de lat nog hoger met Horizon Lock, verbeterde stabilisatie voor 4:3 beeldmateriaal dankzij onze nieuwe beeldsensor, en AutoBoost voor maximale stabilisatie met minimale beelduitsnede. Fiets, skate, ski, achtervolg je kinderen door het park of maak geweldige POV-opnamen van je huisdier - zelfs de meest onscherpe beelden komen er zijdezacht uit.

 • Nieuwe nachteffecten

  Nieuwe nachteffecten
  HERO11 Black heeft drie nieuwe Time Lapse-modi waarmee je ook in het donker creatief aan de slag kunt. Star Trails gebruikt de rotatie van de aarde en de sterren om prachtige lichtsporen langs de nachtelijke hemel vast te leggen. Met Light Painting maak je schitterende penseelstreekeffecten met bewegend licht. Vehicle Light Trails gebruikt nachtelijk verkeer om prachtige lichtsporen vast te leggen.

 • Power Tools

  Power Tools
  Maak gemakkelijk opnamen met Power Tools. HindSight legt tot 30 seconden beeldmateriaal vast voordat je begint met opnemen - zelfs als je de sluiter te laat indrukt, krijg je de opname nog. Er is ook Scheduled Capture, waarmee je je GoPro kunt instellen om zichzelf in te schakelen en tot 24 uur van tevoren een opname te maken, en Duration Capture, waarmee je eenvoudig videoclips van 15 seconden tot 3 uur kunt opnemen.

 • Webcam + Live Streaming

  Webcam + Live Streaming
  Gebruik de HERO11 Black als ultra veelzijdige webcam of livestream je volgende activiteit terwijl je vlogt met boterzachte HyperSmooth videostabilisatie en scherpe resolutie.

 • Robuust + waterdicht tot 33ft (10m)

  Robuust + waterdicht tot 33ft (10m)
  De HERO11 Black is volledig waterdicht en even sterk als altijd, en is veelzijdig genoeg voor elk avontuur. Hij kan tegen een stootje en blijft doorgaan, of je nu door modder, sneeuw of water scheurt (tot een diepte van 10 meter). De duurzame en krasbestendige lenskap voegt nog meer bescherming toe en kan indien nodig eenvoudig worden vervangen.

 

Your best shots, all in one spot.

Breng het allemaal samen met de Quik-app

Met de Quik-app krijg je gemakkelijk grip op al je inhoud. U kunt uw foto's en video's onderweg bewerken, delen en beheren met eenvoudige, krachtige tools.

 •  Al je favoriete foto's op één plek
 •  Overal delen met Quik
 •  Automatische video's met hoogtepunten
 •  Krachtige bewerkingstools

Aantal beelden per seconde

 • 5,3K-video met 60 fps
 • 4K-video met 120 fps
 • 2.7K-video met 240 fps
 • 1080p-video met 240 fps
 

Meegeleverde accessoires

 • HERO11 Black Camera
 • Oplaadbare accu (HERO11 Black)
 • Bevestigingsgesp
 • Duimscroef
 • Gebogen plakbevestiging
 • USB-C-kabel
 • Hard Shell Camera Case

De GoPro HERO11 wordt geleverd met de nieuwe Enduro accu voor betere prestaties op gebied van filmduur, vooral in koude temperatuur zoals op wintersport.

ReplyQuote
Topic starter Posted : 15/09/2022 3:15 pm
Leto
 Leto
(@leto-the-mandorine)
Illustrious Member

Tweakers review/test

DC Rainmaker in-depth review/test

This post was modified 6 months ago 2 times by Leto

The Mandorine

ReplyQuote
Posted : 15/09/2022 5:29 pm
Lantern
(@lantern)
Illustrious Member Admin

Die nachteffecten zijn cool

ReplyQuote
Topic starter Posted : 15/09/2022 7:36 pm
Lantern
(@lantern)
Illustrious Member Admin

Vandaag toch nog even snel gebruik gemaakt van de 15% discount bij GoPro wat me een besparing van €87,- euro opleverde 😍 😍 

Heb de volgende zaken besteld:

 

gopro020123

De GoPro Daytripper backpack is wel super handig als je je GoPro camera en Accessories mee wilt nemen. Zeker op vakantie en de chestmount is ook super fijn als je wilt filmen.

Plus een sidedoor met USB opening, nieuwe Enduro Batterijen 🙂

 

ReplyQuote
Topic starter Posted : 02/01/2023 4:02 pm
Roebar
(@roebar)
Member

Leuke accessoires. Je bedoelt dampt er een chestmount op de backpack zit?

ReplyQuote
Posted : 03/01/2023 6:50 pm
Lantern
(@lantern)
Illustrious Member Admin

Ja waar je een GoPro op kan bevestigen.

GoPro Daytripper Mount
Scherm­afbeelding 2023 01 03 om 21.48.57
ReplyQuote
Topic starter Posted : 03/01/2023 10:09 pm
Page 8 / 8