Forum

Notifications
Clear all

*** BREAKING NEWSFLASH ***

Dashea
(@dashea)
Member

Dit is zojuist bekend geworden: Dashea breekt banden met Mandalorian F1!

In een korte persconferentie heeft de coureur van Mandalorian F1 aangegeven dat zijn contract niet verlengt gaat worden. Over wat hier de beweegredenen voor zijn, tast men nog volledig in het duister. Met nog twee races te gaan, leek alles en kannen kruiken voor zowel Dashea als Mandalorian F1.

Dashea heeft aangegeven later met meer details naar buiten te komen. Nog voordat de coureur achter de schermen verdween, kon onze razende reporter Mot Caramel nog vlug รฉรฉn vraag stellen: "Dashea, zien wij jou volgend seizoen nog wel terug?".

Voordat Dashea in het achterkamertje verdween keek hij om en glimlachte: "Wat denk je zelf?".

We kunnen wel stellen dat Dashea een bom heeft gelegd bij het team van Mandalorian F1. Mandalorian F1 was niet beschikbaar voor een commentaar. Wat zou daar de komende dagen allemaal besproken worden achter de gesloten deur?

Dit was Dobbert Doornstruik van "F1 Nieuws voor dummies", tot de volgende keer!

This topic was modified 5 months ago by Dashea
Quote
Topic starter Posted : 08/07/2022 3:46 pm
Leto reacted
Abib
 Abib
(@abib)
Member

Schokkend! En wat gaat dit betekenen voor de rapportages die het raceteam iedere week aanbiedt? Gaan die door zonder coureur?

laten we hopen dat dit slechts een tactische zet is om te komen tot een betere uitkomst van de contractonderhandelingen! Mandelorean weet dondersgoed ze het zonder hun stercoureur wel kunnen vergeten!

ReplyQuote
Posted : 08/07/2022 7:25 pm
Lantern
(@lantern)
Illustrious Member Admin

โ€œMooiโ€ dacht de teamleider van M3Racing dat is weer een competitor minder ! Maar dat kan M3Racing niet als officieel statement naar buiten brengen.ย 

We wachten het statement nog even af !

ReplyQuote
Posted : 08/07/2022 8:12 pm