Inhoud van Outer Rim-dlc voor Star Wars Battlefront bekendgemaakt

 

Star Wars Outer Rim

Dlc bevat twee nieuwe personages en nieuwe maps

Geschreven door Lucas May op

Dice heeft details onthuld over de eerste betaalde content voor Star Wars Battlefront. De Outer Rim-dlc bevat twee nieuwe personages, twee nieuwe maps en een nieuwe modus.

De beruchte premiejager Greedo en de rebelse smokkelaar Nien Nunb zijn de nieuwe speelbare personages. Vijf nieuwe wapens worden ook toegevoegd aan de game. Deze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet in de nieuwe Extraction-modus, waar de Rebels een pakket moeten veiligstellen voordat The Empire ze kan stoppen.

Eigenaars van de Outer Rim-dlc kunnen ook vechten op nieuwe maps in het paleis van Jabba the Hutt en een tweede map op de lavaplaneet Sullust, die spelers al bezochten in de originele game.

De Outer Rim-dlc zit inbegrepen bij de Season Pass van Star Wars Battlefront. Deze is beschikbaar voor 49,99 euro en bezorgt eigenaars onder andere content op de bekende Death Star. Het is nog niet duidelijk of de Outer Rim-dlc ook los kan worden aangeschaft. Star Wars Battlefront is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.