GTA Online-update brengt Target Assault Races-modus

 
Er is een nieuwe modus naar GTA Online gekomen waarin spelers het met gewapende voertuigen tegen elkaar opnemen.
 

In Target Assault Races nemen twee tot acht duo’s het tegen elkaar op in races met gewapende voertuigen. Een goede samenwerking speelt een grote rol tijdens deze races, een speler bestuurt het voertuig, terwijl de ander vanuit de laadbak de tegenstanders moet vernietigen en vermoorden met een aangebrachte minigun. Na elke lap wisselen de bestuurder en gunner van positie en moeten zij elkaars rol overnemen.

Gedurende de race moet de speler achter het wapen doelschijven raken om punten te verdienen en meer snelheid te krijgen. De bestuurder moet eerder dan de tegenstanders door checkpoints rijden om punten te verdienen. De teams die aan het einde van een lap in de top drie eindigen krijgen extra punten, het team met aan het einde van de race de meeste punten wint.

Tijdens een Target Assault Race kunnen spelers gebruikmaken van een nieuwe off-road voertuig; de Vapid Caracara. Deze gloednieuwe 6×6-truck is voor 1.775.000 GTA$ aan te schaffen via Warstock Cache & Carry en heeft veel weg van de