REMNANTS OF THE ORDER – NL SW Fan Film Crowdfunding

 
Een Star Wars fan film over het leven onder bezetting, en het vinden van de waarheid.

STRETCH GOAL!

We hebben het gehaald tot 100%! Geweldig nieuws! Maar we zouden met meer budget natuurlijk exponentieel meer kunnen bereiken, en daarom hebben we een Stretch Goal gesteld! We richten nu op €5000 op maandag 12u. En als we dit halen, dan zullen alle supporters van Stormtrooper level en hoger een extra reward krijgen: de premiere poster (welke nog niet is onthult!). 

Dus blijf doneren en blijf delen! Het kan nog maar even!!

INTRODUCTIE

Attention; the Han Solo package includes TWO tickets to the Lightsaber course by Force Academy!

In een galaxy far far away wilden twee vrienden een Star Wars film maken. Met Yoda’s advies in hun achterhoofd probeerden zij niet, maar deden ze het gewoon. Het maken van een fan film is iets dat je doet omdat je extreem gepassioneerd bent in -in dit geval- Star Wars. We houden van de lightsabers, van de Stormtroopers, de actie, de dark en light side; we houden van de hele Star Wars wereld. En terwijl we aan het wachten waren om naar de nieuwe Star Wars film te gaan, had Kees opeens een openbaring: “Waarom maken wij niet onze eigen Star Wars fan film?”

 

SYNOPSIS

Remnants of the Order – A Star Wars Fan Film, vertelt het verhaal van Pai, een jong meisje dat samen met haar oom leeft onder de bezetting van de Empire. Haar dagelijkse leven bestaat uit het zoeken naar bruikbare voorwerpen op haar planeet en praten met haar enige vriend (en Stormtrooper) HV over hoe het zou zijn om een TIE fighter piloot te worden. Maar dan verandert haar leven drastisch wanneer ze een voorwerp uit het verleden vindt.

WAAROM STEUNEN?

Misschien heb je al gezien dat we begonnen zijn met filmen. En vraag jij je af waarom wij jouw hulp nodig hebben. Dit is voor één (geweldige) reden: We hadden van te voren nooit kunnen dromen dat dit project zo groot zou worden als dat het nu is. Toen wij begonnen met dit project widen wij ergens in een stadspark met onze eigen apparatuur gaan filmen. Star Wars maakt mensen echter extreem enthousiast en behulpzaam, en voordat we het wisten hielp een groep mensen ons om dit project veel ambitieuzer aan te pakken. Al onze (zeer professionele!) apparatuur is gesponsord, maar er zijn een paar zaken die altijd geld kosten. We hebben voor het volgende jullie hulp nodig:

De set: Het meeste van de film is buiten gefilmd in een prachtig bos, maar een paar zeer belangrijke scenes vinden plaatst in twee verschillende interieurs: Het huis van onze hoofdpersonages, en de hal van een Imperial ship. Deze sets moeten wij gaan bouwen!

 

Reiskosten: Onze cast en crew wonen door heel het land en moeten soms grote afstanden overbruggen om ons te helpen.

Eten en drinken: Met eten drinken houden wij onze cast en crew vrolijk en gepassioneerd!

 

We willen niet dat jullie deze kans missen om deel uit te maken van dit geweldige project. Want wie wil er niet bijdragen aan het waarmaken van deze droom! En natuurlijk krijg je geweldige cadeau’s wanneer je ons steunt.

 

ONZE SPONSOREN

Remnants of the Order wordt al gesteund door een aantal hele indrukwekkende instanties, die ons helpen deze droom te realiseren.

Zonder Stormtroopers geen Star Wars, dus we zijn enorm dankbaar voor de hulp van de 501st Dutch Garrison. Dit is de Nederlandse tak van de 501st Legion, de wereldwijde Star Wars kostuum vereniging die zich richt op de kostuums van de ‘bad guys’. Naast kostuum vereniging is de Dutch Garrison ook een liefdadigheidsorganisatie. Er wordt geld opgehaald voor goede doelen en in kostuums bezorgen ze (zieke) kinderen een onvergetelijke dag. Dit alles gebeurt op vrijwillige basis.

Het personage Mocha -één van de rebellen- is ontworpen en gecreëerd door Robs Prop Shop. Robs Prop Shop is al sinds 1986 een grote naam in de Nederlandse filmwereld. Zij staan bekend om hun special effect make-up, creature effects, animatronics en rekwisieten. Het masker dat zij creëerden voor Mocha is nu al een fan-favorite!

Force Academy is de eerste lightsaber school in Nederland. De oprichter van de school, Jan Blokland, heeft intensief samengewerkt met ons om de cast de kunst van het lightsaber vechten te leren. Hij ontwierp ook de choreografie voor de actie in de film! Momenteel neemt Force Academy geen nieuwe leerlingen aan, maar voor onze backers hebben wij een exclusieve les weten te regelen!

CamalotLocdepPrima de Lux en NoizeBoyz zijn grote namen achter de schermen van de filmproductie. Allen hebben zij ons enorm gesteund door de benodigde apparatuur te lenen zodat de film op een professionele manier geproduceerd kon worden.

 

VOLG ONS

Als je meer foto’s wil zien en op de hoogte wil blijven, dan kan je ons vinden op:

http://instagram.com/remnantsoftheorder/

http://facebook.com/Remnantsoftheorder/

http://fantastfilms.com/remnants.html