Starwars Galaxies Trading Card Game Emulator

Sinds jaar en dag zijn er fanatieke fans bezig om de Starwars Galaxies weer tot leven te wekken in de z.g.n. Emu’s. Er zijn ondetussen een legio aan private servers waarvan SWGEMU (Pre CU)  en SWGLegends (NGE) de bekendste zijn.

Star Wars Galaxies Trading Card Game (SWGTCG)

In de NGE versie van Starwars Galaxies werd op August 19, 2008 de online trading card geïntroduceerd. Een online kaart spel waarbij de speler boosterspacks kon krijgen cq kopen om zijn of haar kaart verzameling uit te breiden en met een samengesteld kaartendeck tegen elkaar of tegen de computer te spelen . Het spel was zowel vanuit SWG als standalone te gebruiken.  

Een van de openstaande vragen bleef: “Komt er een SWGTCG emulator?” en dat blijkt nu inderdaad het geval te zijn. De mensen achter swgtcg.com proberen nu dit kaart spel weer tot leven te roepen. Hoe het precies geimplementeerd gaat worden dat is nog niet helemaal duidelijk.

De status op dit moment is een closed alpha en de roadmap is beschikbaar. Dus wil je nog een keer in de toekomst SWGTCG gaan spelen dan is er misschien licht in de duisternis.

Wil je meer informatie ? ga naar https://swgtcg.com/index.php of direct naar het SWGTCGforum

Image result for swg tcg play screen