Solar Magazine 2016 LoTRO Reboot Edition

lord-rings-online-logo

 

Naar Lord of the Rings Online en weer terug. 

Sinds de release van Lord of the Rings Online (LotRO) hebben een diverse leden van Solar Trade Alliance (STA) de wereld van Middle Earth (on)veilig gemaakt.

Er gingen meer steeds STA leden spelen en eind 2008 heeft dit geresulteerd in een LotRO Kinship, Alliance of the Sun (ATS).

Vol enthousiasme werden questavonden georganiseerd en de Kinship begon zowaar te groeien met leden buiten het originele STA.

Maar zoals dat gaat met veel MMO’s werd op den duur het enthousiasme minder. De overgang Codemasters naar Turbine en van subscription naar F2P heeft daar een belangrijke rol in gespeeld.

Daarnaast werd er gewacht op Star Wars the Old Republic.

Uiteindelijk werden de Kinship activiteiten op een laag vuurtje gezet.

Een kleine revival in 2014 heeft een viertal nieuwe STA hobbits voor de Kinship opgeleverd.

Lantaarntje, Eolab, Comilia en Roesta trokken al dansend, etend, vechtend van de Shire via Bree naar de Lonelands. Daar hebben ze, ietwat moe gestreden een kampje opgezet in Ost Guruth.

Dat kampje met Hobits stond er in 2016 nog steeds. Alleen Roesta heeft zijn laarsjes aan de wilgen gehangen (hobbits dragen toch geen schoeisel dus dat was geen verlies voor Roesta. Maar wel voor de overige leden van het kleine reisgezelschap).

 

Augustus 2016.

Dankzij een poll op het STA forum over het herstarten van een Old Skool STA MMO begon het Lotro bloed bij een aantal leden weer sneller te stromen.

Roesta’s neef, Roerei, werd opgetrommeld en kreeg een spoedcursus ‘Warden voor beginners’

Inmiddels zijn de 4 hobbits herenigd en maken zij zich klaar om wederom al dansend, etend, vechtend naar Helmsdeep te trekken.

Dat wordt een flinke reis voor deze blootvoetige kleine lieden.

Daarom deze oproep aan alle vrienden en kennissen van Solar Trade Alliance om deze kleine fellowship te helpen in hun avonturen in Midden Aarde.

Reis mee richting Helmsdeep tijdens gezellige avondjes questen en kletsen.

Wil jij mee doen of reageren? Dat kan – registreer of reactiveer je website account via: https://www.tradealliance.nl/ en check de topic [LoTRO] Reboot 2016 topic

De Alliance of the Sun kinship leden helpen je graag mee zodat we met elkaar de reis naar Helmsdeep kunnen volbrengen.

PS wij zijn hard op zoek naar Likes van Facebook! zodat we meer functionaliteit kunnen gebruiken van onze Facebookpagina.