Star Wars Battlefront krijgt nieuwe offline-modi en personages

Details over betaalde en gratis content voor Star Wars-shooter

Geschreven door Lucas May op

Electronic Arts en Dice hebben hun plannen bekendgemaakt voor de nabije toekomst van Star Wars Battlefront. In een officiële blogpost wordt informatie gedeeld over de aankomende tweede uitbreiding en nieuwe gratis content voor de shooter.

Eigenaars van de Season Pass ontvangen in juni de tweede uitbreiding die zich afspeelt op Bespin, de stad in de wolken uit The Empire Strikes Back. Spelers kunnen in en rondom de stad strijden in vier nieuwe maps. De uitbreiding bevat ook nieuwe blasters en Star Cards, een nieuwe game modus en twee nieuwe personages: Lando Calrissian en de premiejager Dengar.

Hiernaast wordt ook nieuwe gratis content toegevoegd voor alle spelers. Zo worden nieuwe in-game evenementen toegevoegd als community missies, Special Login Events en Double XP-weekenden waarmee spelers meer experience points, in-game geld en items kunnen verdienen.

Hiernaast worden binnenkort nieuwe Hutt-contracts aangeboden. In de blogpost wordt ook gehint naar nieuwe manieren om Star Wars Battlefront offline te kunnen spelen. Meer informatie hierover volgt snel. Als laatst wordt aangekondigd dat activiteiten staan gepland om Star Wars Day op 4 mei te vieren.

De Bespin-dlc zit inbegrepen bij de Season Pass van Star Wars Battlefront. Deze is beschikbaar voor 49,99 euro en bezorgt eigenaars in de toekomst onder andere content op de bekende Death Star. Star Wars Battlefront is verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: gamer.nl

Bron: Electronic Arts