[LOTRO] Escape from Moria, The Final Countdown

Datum: 12/06/2022
Tijd: 20:15 - 23:45
Omschrijving:

Before reading on, please click the following link: START

Na een enerverende STA fellowship aanpak van het laatste event komt het einde van Moria toch eindelijk een beetje in zicht.

Al kruipend probeert de desolate groep chaoten de uitgang te bereiken.
Kruipend, want in een vlaag van verstandsverbijstering hebben de leden van de Fellowship, 1 voor 1 hun goaty-goaties van een afgrond geduwd.
Het geschreeuw van de beesten werd ruw overstemd door het gejoel van de fellowship leden. Moria doet blijkbaar wat met de geestesgesteldheid.

Het moment is bereikt waarop de fellowship leden elkaar de stuipen op het lijf beginnen te jagen als er iemand plotseling, uit het niets hysterisch begint te lachen terwijl de groep langs een alerte groep Orcs probeert te sluipen.

De ontredderende beelden van, we zullen geen namen noemen, een fellowship lid die in de Waterworks argeloze Glow in the Dark Wormen begon te berijden, doet de motivatie ook geen goed.

Caiona stort zich onbesuisd op de een na de andere groep Moria bewoners. Ook als ze tientallen meters van de route verwijderd zijn. De bloeddorstige slachtpartijen zijn met geen pen te beschrijven
Enitram’s voorraad prozac slinkt snel waardoor Enitram een onbedwangbare drang heeft om weg te rennen om te gaan plassen of om te gaan drinken. Ook in het heetst van de strijd, de rest van de Fellowship aan hun lot overlatend. Een vrolijk, ‘ik ben er weer’ bedaart de gemoederen nauwelijks.
Comelia’s hunter instinct is volledig op hol geslagen. Er wordt van hot naar haar gerend en uit de diepste krochten van Moria horen de overige leden verwarrende teksten als ‘hier ben ik’, hier moeten we zijn’, ‘o nee, toch niet’,
Aroera laat het gelaten over zich komen. Met kramp in de vingers van het pleistertjes plakken en van het irritante getokkel op haar snaarinstrument, staat ze continu in twee- of driestrijd als de overige leden ieder een kant op beginnen te rennen. De enige weg is de andere weg zodat de fellowship continu naar alle windrichtingen uitwaaiert.
Tijdens de vele missies waar de Fellowship zich mee bezighoudt laat Abib zich vrolijk vermaken in de Twentyfirst Hall. Hij heeft een leuke ondergrondse Herberg gevonden waar de drank rijkelijk vloeit en het aanbod van hitsige elven een overtreffende trap bereikt. De alcohol doet de mentale en fysieke prestaties van de Loremaster geen goed. De herberg is al regelmatig opgeschrikt door loslopende Loremaster companions waarbij de eigenaar in kwestie nauwelijks meer van weet, dat hij die companions heeft en wat ze doen. Enige vorm van controle over tijd ontbreekt volledig.

En zo ploetert de Fellowship zich lijdzaam voort. Het lichtpuntje is de STAndvastigheid van de groep. Ze hebben een doorzettingsvermogen als van een uitgebluste Balrog. Het denken aan stoppen is al een gepasseerd station. De uitgang van Moria is daar en ze zullen deze vinden ook.

Deelnemers:

  • Roebar
  • Lantern

1 thought on “[LOTRO] Escape from Moria, The Final Countdown”

Leave a Comment