New World. Something Smells Fishy

Datum: 10/10/2021
Tijd: 20:30 - 23:30
Omschrijving:

Heerlijk. De rust en ontspanning van vissen. Kabbelend water, gesnater van de eendjes, statige zwanen en vissen die bijten in het aas alsof ze dagen niet gegeten hebben.
Maar niet in Aeternum.
Vissen in Aeternum is een gevecht van leven op dood.
Onheilspellende waterpartijen, eenden worden links en rechts opgevreten door wolven, stinkende zwijnen en vissen die je bijten als ze de kans krijgen in je buurt te komen.

Maar toch is vissen in zoet of zout water in Aternum een lucratieve bezigheid. De meeste vissen leveren ingredienten voor voedsel of alchemistische drankjes maar sommige vissen zijn hun gewicht in goud waard. Als je ze vangt.
En het word helemaal bijzonder als je in plaats van een vis een schatkist aan de haak slaat vol met juwelen en zeldzame metalen.

Dat is vissen in Aeternum en daar gaan we in dit event de eerste grondbeginselen voor leren.

Het begint allemaal met een bezoekje aan Michael Shield. Hij gooit regelmatig zijn hengeltje uit in het meertje ten oosten van Windsward.
Heb je tijdens het gatheren pissebedden aas (Woodlouse) gevonden, neem die dan mee. Michael wil ze zien krioelen in je inventory. Als beloning krijg je een heuze vishengel van vriend Michael.

Vanaf dat moment begint het feest en in zo’n 15 quests leren Michael en zijn vrienden je de kneepjes van het vak en belonen je met interessante items die je helpen met je eigen vis avonturen.
We hebben niet de illusie om alle vis quests in één avondje af te ronden. Het zijn soms flinke wandelingen naar de goede vislocaties en de flora en fauna naar deze locaties toe en rondom deze plekken zijn meestal niet heel vriendelijk.
Maar we gaan een start maken en wie weet, ervaren we straks als doorgewinterde hobby vissers alsnog de rust en ontspanning tijdens een hels visavontuur.

Deelnemers:

  • Roebar
  • Lantern
  • sytes
  • Leto
  • Abib

1 thought on “New World. Something Smells Fishy”

Leave a Comment