Elden Ring: The Board Game komt naar Kickstarter

Er komt een boardgame van Elden Ring. Het spel wordt gemaakt door een samenwerking tussen Bandai Namco en Steamforged Games. Bandai Namco is de uitgever van Elden Ring en boardgame ontwikkelaar Steamforged werkte eerder aan de Darks Souls boardgame. Steamforged zou je verder kunnen kennen van hun Horizon Zero Dawn, Resident Evil, Monster Hunter en andere bordspellen.

Take your turn already, Tarnished.© Aangeboden door IGN Benelux

Volgens Steamforged zal de Kickstarter campagne binnenkort beginnen. We weten op dit moment nog niet wat de mechanics van de boardgame zullen zijn. We weten wel dat het mogelijk wordt om het spel met één tot vier spelers te spelen. Deze Tarnished spelers zullen iconische locaties uit de gigantische Elden Ring wereld bezoeken en dus afreizen naar The Lands Between.

Spelers zullen de strijd aan gaan met vijanden en bazen uit de game. Die gevechten worden “zonder dobbelstenen” gedaan en spelers moeten dus strategie en aanpassingsvermogen gebruiken om vijanden te verslaan. We weten al dat Godrick Soldier en de Grafted King in de game zullen zitten.”

In 2018 was er een Kickstarter voor de Dark Souls boardgame. Deze haalde in drie minuten het benodigde bedrag.

bron: msn.com

3 thoughts on “Elden Ring: The Board Game komt naar Kickstarter”

Comments are closed.