Diablo 4 staat gepland om uit te komen in 2023

Activision Blizzard heeft zojuist bekendgemaakt dat Diablo 4 gepland staat om uit te komen in 2023. Daarnaast heeft de ontwikkelaar laten weten dat het vijfde speelbare personage van de actie-RPG de Necromancer zal zijn. De game zal daarbij ook nog uitkomen op vorige generatie consoles, met cross-play en cross-progressie.

Naast de Necromancer kun je spelen met de Barbarian, Sorceress, Rogue, en Druid. De Necromancer is een klasse die gebruikmaakt van de ondoden en volgens Blizzard zal deze versie van de Necromancer geheel nieuwe vaardigheden hebben. Ze gebruiken de Book of the Dead, waarmee ze de doden op kunnen roepen en ze op kunnen offeren om levenskracht terug te krijgen.

Bekijk de trailer van de Necromancer hieronder.

Diablo IV zal geen lineaire progressie bevatten, waardoor iedereen zijn avontuur anders kan zijn. De ontwikkelaar zegt ruim 150 dungeons te hebben in de game en je zal een grote impact hebben op de wereld met de beslissingen die je neemt. Je kunt natuurlijk ook weer samen spelen met je vrienden en dat zal ook nodig zijn, aangezien er grote world events zullen zijn waarin je moet vechten tegen grote vijanden.

Je kunt in de trailer hieronder bekijken hoe dat precies werkt.

1 thought on “Diablo 4 staat gepland om uit te komen in 2023”

Comments are closed.