Fortnite: Hoofdstuk 2 voor Fortnite seizoen 2 onthuld

fortnite

Bron: gamer.nl

Fortnite’s seizoen 2 hoofdstuk 2 gaat officieel beginnen. De servers liggen er momenteel voor een paar uur uit en Fortnite laat weten dat de patch aardig groot is. De eerste trailer en details zijn al onthuld

Fortnite-fans moeten even een paar uur wachten voordat ze de servers van de game weer op kunnen. Vanwege het volgende hoofdstuk zijn de servers van Fortnite even offline. Op Twitter waarschuwt het Fortnite-account dat de patches van dit seizoen groter zijn dan normaal.

Fortnite Status@FortniteStatus

Get ready to be activated.

The countdown to Chapter 2 – Season 2 has begun: Downtime scheduled to start at 4 AM ET (0900 UTC).

View image on Twitter

Dankzij een aantal dataminers is bekend geworden wat spelers in dit hoofdstuk kunnen verwachten. Aan het begin van het seizoen moeten spelers kiezen tussen team Ghost of team Shadow, de rest van het seizoen zal de speler dit team ondersteunen. De map van het hoofdstuk is inmiddels ook al online verschenen.

Tijdens het seizoen kunnen spelers missies voltooien die bonus skins zullen ontgrendelen voor de Battle Pass-personages. Er zullen ook een aantal “Limited Time Operations” zijn, de uitkomst van deze missies zullen permanente invloed hebben op het eiland.

fortnite

Fortnite maakte eerder al bekend dat het aankomende hoofdstuk te maken heeft met goud.Spelers ontdekten verschillende gouden voorwerpen in de game en het Twitteraccount postte ook verschillende Tweets die hinten naar de aanwezigheid van goud in het nieuwe hoofdstuk.

Fortnite

Daarnaast adverteerde Epic Games ook door een telefoonnummer op billboards te plaatsen met een telefoonnummer. Als je het telefoonnummer belt krijg je dit te horen: “Agency recruitment drive is a go. Happy hunting, agents….Agents, oil rig operation confirmed.” Met tot slot een kattengeluidje.

1 thought on “Fortnite: Hoofdstuk 2 voor Fortnite seizoen 2 onthuld”

Comments are closed.