Gerucht: Komt Lando Episode IX versterken?

Inloop naar The Force Awakens werdt de terugkeer aangekondigd van oude helden. Mark Hamill, Carrie Fisher en Harrison Ford zouden allemaal hun opwachting maken in de nieuwe films. Één naam schitterde echter van afwezigheid: Billy Dee Williams. Geruchten dat de 81-jarige acteur achter de gladde smokkelaar Lando Calrissian terug zou komen gaan dan ook al jarenlang rond. Fantha Tracks meldt nu echter dat het dit keer menens is: Billy Dee Williams zal als Lando Episode IX verrijken met zijn aanwezigheid.Zonder bevestiging van Lucasfilm moeten we een bericht als dit natuurlijk altijd met een korreltje zout nemen. Feit is echter wel dat Williams momenteel een dieet en een workout-schema heeft. Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Fantha Tracks nieuws breekt. De site heeft immers ook de werktitels van de nieuwe films als eerste de wereld in geslingerd.

Wat wel zeker lijkt is dat we snel uitsluitsel gaan krijgen van dit gerucht. Volgende maand begint Star Wars: Episode IX met filmen, dus kan een aankondiging van nieuwe castleden niet lang uitblijven. We houden je op de hoogte.

Star Wars: Episode IX zal in december 2019 in de bioscoop verschijnen. De film wordt geregisseerd door JJ Abrams, die samen met Chris Terrio ook het script schreef. Onder anderen Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Kelly Marie Tran en Domhnall Gleeson zullen terugkeren in hun rollen.

Bron: www.starwarsawakens.nl