The Division-dlc uitgesteld om basisgame te verbeteren

Evenals update 1.4

Ubisoft heeft gezegd dat de tweede en derde uitbreiding voor The Division, respectievelijk Survival en Last Stand, zijn uitgesteld.

Ubisoft wil eerst de basisgame verbeteren, voordat de uitbreidingen uitgebracht worden. In eerste instantie stond de Survival-uitbreiding gepland om tegelijkertijd uit te komen met update 1.4 deze zomer. In plaats daarvan wordt update 1.4 verschoven naar oktober, los van de uitbreiding. De Survival-uitbreiding is uitgesteld naar “later dit jaar”.

De Last Stand-uitbreiding werd deze winter verwacht, maar volgens Ubisoft komt deze nu begin 2017.

“Dit nieuwe schema maakt het niet alleen mogelijk voor ons om de ervaring te verbeteren voordat we nieuwe content toevoegen, maar het geeft ons ook meer tijd om de kwaliteit van toekomstige updates te verbeteren”, aldus een bericht van Ubisoft. In dit bericht zijn onder andere alle problemen die update 1.4 adresseert uitgezet.

Update 1.4 focust zich op verschillende onderdelen. De update moet naast balansverbeteringen en oplossingen voor bugs ook een basis vormen voor toekomstige updates met betrekking tot de multiplayer-functies en The Dark Zone.

Bron: Ubisoft

Bron: gamer.nl