Echo Base Charity Con 2017

Datum: 16/12/2017
Tijd: 10:00 - 17:00
Omschrijving:

Op zaterdag 16 december 2017 zal Kinepolis Utrecht haar deuren openen voor de 2017 editie van Echo Base Charity Con! We konden ons geen meer toepasselijke locatie indenken dan deze prachtig, moderne en centraal gelegen bioscoop. Op locaties op de begane grond en op de tweede verdieping zullen allerlei activiteiten plaatsvinden. In zaal 12, zich eveneens op de tweede verdieping bevindend, zullen onder meer allerlei panels gehouden worden…

Net zoals het het geval was bij onze twee voorafgaande edities in 2002 en 2003 zal ook deze 2017 editie in het teken staan van een goed doel. Waren dat in het verleden het Koningin Wilhelmina Kankerfonds (KWF) en Stichting Doe Een Wens, nu is het de beurt aan een voor Star Wars fans zeer voor de hand liggend goed doel. Echo Base Charity Con 2017 zal namelijk in het teken staan van…

Het doel van Echo Base Con is ten eerste de aandacht voor het goede doel. Daarnaast willen we de bezoekers een dag bieden vol entertainment. Niet alleen voor de bezoekers, maar ook door onze speciale gasten te betrekken bij verschillende activiteiten. Enkele activiteiten die je kunt verwachten zijn:

Panels – Gedurende de dag zullen er diverse panels gehouden worden waarbij onze presentator in gesprek gaat met onze gasten. Bezoekers krijgen tevens de kans om vragen te stellen.
Charity auction – De komende maanden spannen wij ons in om allerlei leuke en unieke items te bemachtigen die wij zullen gaan aanbieden in onze veiling. De opbrengst van de veiling gaat direct naar het goede doel.
Cosplay contest – Een deskundige jury zal fans in cosplay beoordelen op de kwaliteit en gelijkenis van het personage dat zij uitdragen. Bij de beoordeling kijken we naar twee categorieën: kinderen tot 12 jaar en personen van 12 jaar en ouder. De winnaars gaan naar huis met een leuke prijs en natuurlijk de titel van beste Echo Base cosplayer!
Signeersessies – Gedurende de dag is het mogelijk om onze speciale gasten te ontmoeten en een handtekening te bemachtigen. Onze gasten zullen foto’s bij zich hebben om te laten signeren, maar het is ook mogelijk om zelf items mee te nemen en te laten signeren.
NB: Stichting Echo Base is niet verantwoordelijk voor de prijzen van handtekeningen. Deze worden bepaald door de gasten zelf, al zal Stichting Echo Base altijd bij de gasten benadrukken de prijs zo schappelijk mogelijk te houden.
De komende maanden zullen we nog veel meer activiteiten bekend gaan maken. Houd de site dus goed in de gaten.

http://www.echobasecon.nl/

Deelnemers:

  • Dashea

Leave a Comment